931 593 404 info@empresarium.cat

Què és Business Social Club

Business Social Club és un club de networking per a empresaris, autònoms, freelances i emprenedors, amb l’objectiu de potenciar i impulsar els negocis dels seus socis.

El club, que es troba en contínua expansió, està format per diferents delegacions que actuen de manera local i independent, però que a la vegada estan connectades entre elles gràcies a una direcció centralitzada i a una plataforma on-line que connecta tots els socis.

Empresarium és l’impulsor i gestor del Business Social Club a Molins de Rei.

Com funciona Business Social Club

Business social club molins de reiDe manera periòdica (en el nostre cas quinzenalment) es realitzen trobades de networking, per a compartir, aprendre i generar negoci.

És un moment de relació per desconnectar de la feina diària, aprofitant el temps per ampliar contactes i donar-se a conèixer.

A més a més dels avantatges tradicionals que genera el networking, entès com l’acció de relacionar-se per establir una xarxa de contactes, els socis del club es donen suport per trobar solucions a problemàtiques específiques, siguin individuals o generals, i adquireixen coneixements, de diferents temàtiques.

Networking molins de reiAixò és possible gràcies a les xerrades que sempre tenen lloc a cada una de les reunions, i que són exposades per especialistes. Els ponents poden ser tant membres del club com convidats que vinguin a parlar sobre temàtiques que interessin als socis del Business Social Club.

És molt important per un empresari saber comunicar de manera efectiva o parlar davant d’una audiència. El Club és un espai de confiança on treballar aquestes habilitats, i d’altres, obtenint feedback de qualitat al moment. 

Una característica remarcable és l’exclusivitat professional. És a dir, en cada grup local només hi ha una empresa per a cada tipus d’activitat professional. 

Tot i que per a formar-ne part se n’ha de ser soci, es tracta d’un grup obert que s’enriqueix amb la presència de convidats recomanats pels membres.

Com fer-se soci

Els convidats o interessats, poden assistir a alguna reunió de Business Social Club per a participar i veure de primera mà com es desenvolupen les sessions, abans de prendre la decisió de ser soci.

Una vegada que la persona o empresa es decideixi a formar-ne part, haurà de realitzar una inscripció en la qual es valorarà la compatibilitat amb el grup i el grau d’especialització. El procés es completarà amb l’abonament d’una quota anual.

Plataforma pròpia de comunicació

Tots els socis tenen un accés individual a una plataforma digital. Aquesta té un funcionament equiparable a les xarxes socials, on es pot connectar amb la resta d’integrants d’altres grups per a ampliar encara més els contactes, potenciar els seus negocis, organitzar esdeveniments, exposar situacions i rebre suport, buscar col·laboradors, debatre amb companys de professió, etc.

Sense dubte, Business Social Club és una forma efectiva per a relacionar-se amb altres empreses i empresaris, on sorgeixen col·laboracions, projectes i clients, a més d’adquirir noves habilitats i, en definitiva, ser millor professional.

Search